Kung-Fu (Shaolin)

Shaolin Kung Fu méér dan 1500 jaar oud en de bakermat van de krijgskunsten in de wereld. Grandmaster Walter Toch is de 1e Westerling met graduaat van de beroemde Shaolin Tempel Song Shan Henan China in 1990, en bracht het naar Europa en verschillende monniken traden op in m’n internationale Festivals Der Krijgskunsten op VTM en talloze lessen en workshops, en zo was het Shaolin geboren in Europa. De Grandmaster wist welke waarden deze eeuwenoude Cultuur bevat in moderne maatschappij en kon men zo één balans vinden tussen het oude en het nieuwe of Yin & Yang.

Shaolin is bijzonder waar men vooral op qi of energie traint waar lichaam en geest tot het uiterste kunnen gaan. De resultaten zijn enorm als men het blijft volhouden die zich dan weerspiegelen in de maatschappij. Shaolin is ideaal als zelfverdediging, meditatie, fysieke conditie in traditionele omstandigheden (geen fitness apparaten).

Men kan reeds beginnen vanaf 4 jaar. Shaolin is een uitdaging voor en in het leven. In m’n boek: “Kung Fu Meester Treedt uit de Schaduw”, zijn de ervaringen genoteerd die ik meemaakte en de invloed van de krijgskunsten daarvan. Men kan trainen  in een traditionele Chinese Tempel Der Krijgskunsten en voelt men de qi of feng shui die dit uitstraalt.

Groepsles 4-12j

Woensdag
18u – 19u

Zondag
9u30 – 10u30

Groepsles 13+ en volwassenen

Woensdag en Vrijdag
19u – 20u30

Privé les

Mogelijk per persoon, groepen, scholen, bedrijven: op afspraak.