Topacademie

Waarom is de academie Walter Toch een topacademie?

De academie is 250m2 indoor en 370m2 outdoor groot om optimaal de krijgskunsten te kunnen beoefenen. De inrichting is volledig in de stijl van het oosten en straalt op die manier een speciale sfeer uit. Topmeesters uit China, Amerika, Brazilië, België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, enz. waren er reeds te gast en voelden zich meteen thuis.

Alles is voor handen in de topacademie om de oosterse krijgskunsten op traditionele manier te trainen zoals het eeuwen was, want in het OUDE herkent men het NIEUWE.

Als Prof of zelfstandige kun je uw ding doen en uw ziel erin steken en dit zaadje dan laten bloeien tot wat het nu geworden is 30 jaar later. Ik was de 1e Belg die Prof werd en heden ten dage de Profs in de krijgskunsten op 1 hand kan tellen, laat staan dan nog met één eigen academie.

Vele beroemdheden en vips kwamen al naar de topacademie om lessen te volgen, of televisie opnames van VTM, VT4, AVS… Mijn beroemdste leerling was (+) Lou Reed uit Amerika.

Wie naar de Topacademie komt voelt de Qi of energie, men krijgt het gevoel dat men ergens in het Oosten terechtkomt, waar de leerlingen dan op hun niveau worden begeleid om er het maximum uit te halen.

Alles deed ik zelf, vocht wel tegen 1000 man en heb bergen verzet in België. Ik had NIKS en nu heb ik ALLES en ben daar fier op. Ook op de genade die ik had om m’n talenten te ontwikkelen om zo de krijgskunsten de waarde te geven die ze verdienen tegenover media sporten die altijd aan de bak komen. De krijgskunsten zijn bovendien veel méér dan sport en kennen ook de achterkant van de medaille of filosofische en spirituele kant.